Jag heter Kristian och jobbar med varuexponering


skrivet den 02 apr av Kristian, klockan:23:29

Hej igen, jag Kristian är tillbaka med mitt andra blogginlägg. Hoppas någon läser min blogg. Hur som helst är det roligt att skriva av sig lite. Visst är bloggandet lite överskattat? Det pratas hit och dit om bloggar men handen på hjärtat, hur många bloggar läser man egentligen varje vecka? Men det finns ju rätt många potentiella läsare där ute och många hittar till bloggar tror jag, om de Googlar på nåt speciellt. Till exempel - jag skriver ett tips om en kommod och folk hittar det när de söker på sånt som jag skrivit om.

Vem är då jag?  Jag heter Kristian Bergh och är 34 år. Jag bor i Linköping och jobbar med varuexponering i butiker på dagarna. Att jobba med varuexponering är ett helt OK jobb där man får komma ut och röra på sig lite. Lite för mycket kanske men jag klagar inte, nu är det varmare tider och kanske kommer de som sitter inlåsta på kontor på sina arbetsstolar hela dagarna och i lagerhallar avundas mig när våren och sommaren kommer. Jag är gift med en underbar tjej, Frida, som inte jobbar med varuexponering, så klart - hon jobbar i en butik som säljer gardiner - mestadels rullgardiner, lamellgardiner och sånt.

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed